„Vėjopačio užeiga“ – šeimos įkurta kavinė autentiškame žvejo name Pervalkoje. Viena iš kavinės idėjų buvo supažindinti kurorto svečius su Kuršių mariose pagaunama žuvimi ir iš jos gaminamais patiekalais. Per labai trumpą laiką šeimos siekis įgavo prasmę dėka versline žvejyba Neringoje užsiimančių žvejų. Būtent dėl jų gyventojai ir poilsiautojai turi galimybę paskanauti keptų šviežių marių ešeriukų, šviežio sterko, karoso, karšio šonkaulių, sūdyto žiobrio.
Kavinėje siūlomi patiekalai: „Karoso šonkauliai“, „Kepta stinta marinate“, „Sūdytas žiobris marinate“, kurių receptai yra patikrinti ilgamete tradicija. Taip puoselėjamos krašto tradicijos, kuriama kultūra ir vis daugiau žmonių paragauja įvairios šviežios žuvies, sugautos Kuršių mariose ir Baltijos jūroje.